Willem van Buren

Mijn naam is Willem van Buren en ik werk sinds september 2022 als Re-integratieconsulent bij VDS Re-integratie.

Achtergrond
Na het afronden van mijn studie HBO Rechten in Den Bosch, ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Daarna heb ik een tijd in de uitzendbranche als intercedent gewerkt. In die periode kwam ik onder andere in aanraking met het vakgebied HR en verzuim, het plaatsen van medewerkers bij opdrachtgevers en de Wet verbetering Poortwachter. Omdat het commerciële aspect mij steeds minder aansprak, maakte ik begin 2019 de switch naar de maatschappelijke zorgverlening. Na mijn werk in een jeugdgevangenis in Breda en bij zorginstelling Cello heb ik ervoor gekozen om mijzelf bij VDS Re-integratie verder te ontwikkelen in het vakgebied van re-integratie en verzuim. Vanwege mijn werk als intercedent, is dit voor mij al bekende materie.

Over mij
Ik omschrijf mijzelf als een betrouwbaar, geduldig en zorgzaam persoon, die erg graag met mensen werkt. Mijn oplossingsgerichte en empathische manier van werken helpt bij het zoeken naar mogelijkheden in situaties waarin daar om wordt gevraagd. Het investeren in de vertrouwensband, de verbinding en de goede samenwerking met de persoon vind ik daarbij belangrijk. Het nemen van regie en het bewaken van gestelde grenzen is in mijn werkveld van groot belang om het optimale resultaat te bereiken.

Hobby’s
Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en met onze vrienden. Daarnaast kan ik enorm genieten van een heerlijk etentje in combinatie met een goed glas wijn. Ik ben een sportliefhebber en loop met regelmaat hard of maak een flinke wandeling.

 

Overzicht van mijn collega's

Willem van Buren

Re-integratieconsulent