Arbeidsdeskundige begeleiding bij letsel van de zelfstandig ondernemer

Als een zelfstandige arbeidsongeschikt raakt door een verkeers- of bedrijfsongeval en letsel heeft opgelopen, kan dit ingrijpende gevolgen hebben. Arbeidsdeskundige begeleiding is dan van belang. Niet alleen voor de ondernemer zelf maar uiteindelijk ook voor het bedrijf en dus het inkomen.

Waarvoor kunt VDS Arbeidsdeskundigen inschakelen?

De behandeling en afwikkeling van letselschade is erg complex. VDS Arbeidsdeskundigen kijkt naar de ondernemer én naar zijn bedrijf. We kijken naar de functiebelasting en aanpassingen. Ook beoordelen we de belastbaarheid én proberen deze te verhogen. Wij hebben veel ervaring met de begeleiding van diverse beroepsgroepen.

Onze arbeidsdeskundigen zijn deskundig op het gebied van mediation, fysiotherapie, facilitair management, agrarisch ondernemerschap en het zelfstandig ondernemerschap. Ook beschikken we over een netwerk van bijzonder gedreven collega’s.

Naast geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundigen, kunnen wij met trots melden dat ook de inzet van onze herstelcoach tot de mogelijkheden behoort!

Wij bieden arbeidsdeskundige begeleiding aan bij letsel van de zelfstandig ondernemer voor:

  • Arbeidsdeskundig onderzoek incl. taak/functie-analyse
  • Adviseren en organiseren van aanpassingen in het werk
  • Adviseren en organiseren van aanpassingen thuis
  • Begeleiden bij taak- en tijdcontingente bij opbouw in eigen werk
  • Het begeleiden naar nieuwe passende mogelijkheden (re-integratie)
  • Advisering over de inzet van multidisciplinaire (MDT) training.

Wij overleggen graag met u, uw omgeving, uw partner, de werkgever en de eventuele aansprakelijke partij om te kijken naar mogelijkheden en kansen.

Onze werkwijze

Na ontvangst van de opdracht houden we een intakegesprek. Thuis of op het werk. Vervolgens voeren we het arbeidsdeskundig onderzoek uit. Ook stellen we een arbeidsdeskundige rapportage op die voorzien is van een concrete aanbeveling met planning.

Onze begeleiding wordt altijd door dezelfde arbeidsdeskundige verzorgd. Door korte lijnen binnen ons bedrijf, handelen wij snel en adequaat.

Zo ontstaat rust en overzicht. Van daaruit denken wij met u mee in kansen en mogelijkheden. Daar schakelt u ons immers voor in!

Voor wie werkt VDS Arbeidsdeskundigen?

Wij werken voor een aantal WA-verzekeraars, diverse advocaten en rechtsbijstandsverzekeraars. Ook van collega-arbeidsdeskundigen nemen wij opdrachten aan bij letsel van de zelfstandig ondernemer.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

We helpen u graag, laat hieronder uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde pagina's