Daniëlle Pelders

Na 27 jaar in het HR-vak werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven besloot ik om een nieuwe weg in te slaan; op zoek naar een baan die meer betekenis en voldoening geeft in direct contact met mensen. Ik ben daarom erg blij dat ik in maart 2021 ben gestart als re-integratieconsulent bij VDS Re-integratie. Graag wil ik op betrokken wijze mensen begeleiden naar een nieuwe werkplek.

Ik ben een open en positief ingesteld persoon en men vindt in mij een goede luisteraar. Ik beschik over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en heb deze versterkt met de opleiding NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren.

Mijn ruime werk- en levenservaring alsmede mijn grote netwerk zet ik graag in voor deze mooie baan. Graag leg ik de focus op wat mensen wel kunnen en welke talenten zij bezitten. Samen met de cliënt ga ik op zoek naar zijn/haar individuele kwaliteiten, zodat hij/zij in zijn kracht komt te staan in een nieuwe, passende en duurzame werkplek!

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn partner en kinderen. In de sportschool vind ik het leuk om mee te doen met Spinning. Verder ben ik graag buiten en vind ik het fijn om te wandelen.

Overzicht van mijn collega's

Daniëlle Pelders

Re-integratieconsulent