Chantal Verhulsdonk

Mijn naam is Chantal Verhulsdonk en ik werk sinds 2011 bij VDS Arbeidsdeskundigen.

Mijn hart ligt bij administreren en organiseren.
Ik heb in het verleden veel ervaring opgedaan als administratief medewerkster. Die kennis komt me nu in ons eigen bedrijf goed van pas. Ik ben binnen VDS Arbeidsdeskundigen dan ook verantwoordelijk voor de administratie en facturatie. Daarnaast hoort ook de ICT-ondersteuning tot mijn takenpakket.

Verder ben ik een vraagbaak voor de medewerkers en verzorg ik ook de personeelsadministratie. Omdat de arbeidsdeskundige rapportages ons product zijn, besteed ik daar ook veel aandacht aan. Ik redigeer rapporten en zorg voor een nette lay-out en correcte spelling en grammatica.

Geen dag is hetzelfde.

Werken voor een bedrijf als VDS Arbeidsdeskundigen betekent dat geen dag hetzelfde is. Mijn taken zijn heel divers en ik heb met veel verschillende soorten mensen te maken. De ene dag werk ik de financiële administratie bij en de andere dag organiseer en verzorg ik een training voor mijn collega’s.

Genieten van het goede leven.

Juist als je in het arbeidsdeskundige werkveld werkt, weet je hoe belangrijk de balans tussen werk en privé is om in je werk goed te kunnen blijven functioneren. Ik wandel graag in mijn vrije tijd. Verder vind ik het leuk om met vrienden en familie af te spreken. Voor een lekker etentje met een goed glas wijn en fijne gesprekken ben ik altijd in. Ook geniet ik enorm van vakanties met mijn gezin. Of het nu gaat om een stedentrip naar New York of het beleven van ‘la dolce vita’ in Italië: ik hou ervan.

Overzicht van mijn collega's

Chantal Verhulsdonk

Secretariaat