Anne Polak

Complexiteit terug brengen naar essentie, daar ligt mijn kracht.

Mijn loopbaan heeft als rode draad de dienstverlening. Na de middelbare school moest ik mijzelf nog wel leren kennen. Op advies van mijn toenmalige mentor volgde ik een opleiding in de toeristische branche. Via de hypotheek/verzekeringsbranche  heb ik mij doorontwikkeld naar het vakgebied mens-werk-organisatie, waarin ik sinds 2010 in diverse rollen werkzaam ben. Ik volgde de opleiding tot arbeidsdeskundige en de master Human Development. Binnen deze master viel ook de opleiding tot mediator. Rollen die ik ken: casemanager verzuim en langdurige arbeidsongeschiktheid, adviseur werkgevers (verzekerbare) sociale zekerheid, arbeidsdeskundige, mediator en vertegenwoordiger werkgevers in bezwaar, beroep en hoger beroep.

Ik belicht graag het pad voor alle partijen met de focus op gezamenlijkheid

In complexe situaties is helderheid een groot goed. Kennis aanreiken op het juiste niveau is dan helpend. Opties laten zien, zodat er keuze is geeft dan vrijheid. Zoeken naar punten waarop partijen elkaar kunnen treffen is dan de uitdaging.

Ik ga hem graag aan!

Waar u mij voor inschakelt:

  • Arbeidsdeskundige advisering
  • Coaching
  • Conflictbemiddeling
  • Begeleiding bij of vertegenwoordiging in bezwaarzaken
  • Advies opdrachtgevers over wet- en regelgeving

 

Meer over mij:

Ik ben de nodige jaren geleden geboren in Apeldoorn. Inmiddels moeder van 2 jongvolwassen kinderen en wonend in een leuke nieuwbouwwijk. Mijn drive is zelfontwikkeling en dat doe ik het liefst in verbinding met anderen. Dat kan zijn door samen een feestje te vieren en dat kan ook zijn door zo af een toe eens een flinke boom om te zetten en het mooist vind ik nog de combi daarvan! Ik zing graag en beweeg graag in de natuur.  De stilte helpt me om bij mezelf te blijven en die zoek ik ook graag op.

 

Overzicht van mijn collega's

Anne Polak

Register-Arbeidsdeskundige